Καλώς ορίσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Agora Center !

Με Έδρα την Ιο στις Κυκλάδες η οικογενειακή επιχείρηση μας ,στο λιμάνι της Ίου ,λειτουργεί ως είδη Δώρων – Διακόσμησης / Πολυκατάστημα,  από το 1975. Με πελάτες από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο, η αναζήτηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας διευρύνθηκε αρκετά δημιουργώντας την ανάγκη για μια πιο πελατοκεντρική προσέγγιση.

Τον Ιούνιο του 2020, δημιουργήσαμε , το 2ο φυσικό κατάστημα μας με την ονομασία BLE Concept Shop με στόχο  την αναζήτηση νέων ιδεών και δημιουργιών .

Σε συνδυασμό , με την πολυετή εμπειρία στον χώρο, την όρεξη και το πάθος για την δουλειά μας δημιουργήσαμε το Ηλεκτρονικό κατάστημα Agora Center, για να αναδείξουμε μέσα από αυτό, ιδιαίτερα, μοντέρνα, χειροποίητα κοσμήματα αλλά και διακοσμητικά εσωτερικού χώρου που στόχο έχουν την προβολή διαφορετικότητας και αισθητικής κυρίως από Έλληνες καλλιτέχνες.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε λίγα αντικείμενα, ίσως και μοναδικά έχοντας την φιλοσοφία του καλλιτεχνήματος και όχι της μαζικής παραγωγής. Αυτή ακριβώς είναι και η αποστολή μας, η ανάδειξη νέων ιδεών, νέων καλλιτεχνών, και ιδιαίτερων αντικειμένων λεπτής αισθητικής.

Ο λόγος της αναμονής 3-7 ημερών για την παράδοση της παραγγελίας, είναι ακριβώς γιατί κατασκευάζονται εξ αρχής δεδομένων και των πρώτων υλών. Συνεπώς τα περισσότερα αντικείμενα μας έχουν την λογική της ειδικής παραγγελίας σε πολυ προσιτή τιμή.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας συνιστούμε την επικοινωνία μαζί μας στο info@agoracenter.gr όσον αφορά την διαθεσιμότητα των αντικειμένων που θέλετε να παραγγείλλετε και τον χρόνο παράδοσης τους.

Η ομάδα μας

Οι άνθρωποι μας είναι η βάση της επιτυχίας μας. 

Η ομάδα μας απαρτίζεται από ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για τον μαγευτικό κόσμο του κοσμήματος ,των ειδών δώρου και των διακοσμητικών χώρου .

Σεβόμενοι την προσωπικότητα κάθε συνεργάτη μας, φροντίζουμε να χτίζουμε σχέσεις μακρόχρονης συνεργασίας μαζί τους και ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη του δημιουργικού ταλέντου σε κάθε ρόλο στην επιχείρησή μας