ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΩΝ

Για όλες τις περιπτώσεις επιστροφών προϊόντων θα πρέπει:

Να μας ενημερώσετε με email στο info@agoracenter.gr,σχετικά με την απόφαση σας ώστε να εγκριθεί το αίτημα σας.

Βασική προϋπόθεση (οδηγίες) για την επιστροφή των προϊόντων είναι:

1) Το προϊόν-κόσμημα να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία και όλα τα περιεχόμενα που συνοδεύουν το προϊόν, να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

2) Το κουτί του προϊόντος θα πρέπει και αυτό να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, χωρίς οποιαδήποτε σημάδια φθοράς.

*Στην περίπτωση που το προϊόν έχει υποστεί μεταποίηση ή φθορά ή το κουτί έχει παραμορφωθεί, η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή και το πακέτο θα σας επιστραφεί με δική σας χρέωση.

*Εάν υπάρχει χρηματική διαφορά μεταξύ του παλαιού και νέου προϊόντος σας καταρχάς θα σας ενημερώσουμε και έπειτα θα επαναϋπολογιστεί το τελικό αντίτιμο.

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούμαστε  σε αντικατάσταση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:
Η επιστροφή χρημάτων  γίνεται μόνον όταν αποδεδειχθεί ελαττωματικό προϊόν,(Φωτογραφία) ,που έχετε παραλάβει .Τα έξοδα επιστροφής και της νέας αποστολής βαρύνουν την agoracenter.gr.
Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ένα άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας ,το οποίο θα σας αποσταλεί εντός 15ημερών,

εφόσον είναι διαθέσιμο, η την επιστροφή των χρημάτων.

Τα έξοδα επιστροφής και της νέας αποστολής βαρύνουν τον πελάτη εξολοκλήρου..

Επικοινωνία: info@agoracenter.gr