ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το agoracenter.gr σας προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές για τη μέθοδο πληρωμής της παραγγελίας σας:

Με Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα

Παρέχεται  πληρωμή μέσω της πλατφόρμα της υπηρεσίας , ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με δύο τρόπους:

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, .κλπ.και
  • κατάθεση σε λογαριασμό της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ , κατόπιν συνεννόησης με την Agora Center.gr .

Η χρέωση της κάρτας γίνεται αμέσως μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα agoracenter.gr  έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης τράπεζας ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση όλων των καρτών, όπου και θα σας ζητηθούν όλα τα στοιχεία της κάρτας σας. Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η ιστοσελίδα agoracenter.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

PayPal.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Παράδοση προϊόντων

Τα προϊόντα που αγοράζει ο Πελάτης θα παραδίδονται στην διεύθυνση την οποία ο Πελάτης κατά την εγγραφή του δηλώνει ως διεύθυνση παραλαβής. Στον Πελάτη θα παραδίδεται επίσης αντίγραφο του τιμολογίου πώλησης και του δελτίου αποστολής η ταμειακής μηχανής… Οι παραδόσεις θα γίνονται επί αποδείξει, με υπογραφή του παραλήπτη επί των σχετικών εγγράφων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με χρέωση 5 ευρώ.

Χωρίς χρέωση άνω των 50 ευρώ..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 

Για αποστολή έως 2 κιλά, προς χερσαίους προορισμούς με παράδοση από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,00 euro ,εκτός

απομακρυσμένων περιοχών..

Για αποστολή έως 2 κιλά, προς νησιωτικούς προορισμούς με παράδοση από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες εκτός απομακρυσμένων περιοχών, η χρέωση διαμορφώνεται 5,00 euro.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ  ,COD.

Αντικαταβολή είναι μια έξτρα υπηρεσία των ταχυμεταφορων και σημαίνει πως η πληρωμή της αγοράς σας γίνεται κατά την παράδοση του προϊόντος. που παραλαμβάνετε στον χώρο σας

η στο γραφείο του ταχυμεταφορέα. της περιοχής σας.

Επιπλέον χρέωση αντικαταβολής, Ευρώ 5.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΥΠΡΟΣ

Για αποστολή έως 2 κιλά, η χρέωση διαμορφώνεται στα 10 euro.

*Σε περίπτωση που έχετε ήδη πληρώσει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, κατάθεση ή PayPal και εφόσον τα προϊόντα τα οποία επιλέξατε δεν είναι διαθέσιμα θα σας επιστραφεί άμεσα το ποσό της παραγγελίας σας, με την ίδια μέθοδο.